Από 3/4/2014 ο παρών δικτυακός τόπος του Γραφείου Διασύνδεσης δεν τροφοδοτείται με νέο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο καθώς και όλες οι πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο νέο δικτυακό τόπο στο Πληροφοριακό Σύστημα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ): https://dasta.uom.gr/career

Εκδήλωση "Αδράξτε τις Σπουδές....reloaded!" - Live streaming

06/03/2014 09:30
07/03/2014 16:00
Τόπος: 
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Περιγραφή: 

Η ημερίδα στις 6 Μαρτίου 2014 και ώρες 10:00-19:00 θα μεταδοθεί μέσω Live streaming στη διεύθυνση: http://career.uom.gr/dview/go/livestream

Επειδή η σταδιοδρομία μας ξεκινάει από την ημέρα που μπαίνουμε στο Πανεπιστήμιο, μην περιμένετε να πάρετε το πτυχίο για να σκεφθείτε και να δράσετε….

ΑΔΡΑΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 

 Θέλετε να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών, ώστε να αποφύγετε το φαύλο κύκλο «Δεν βρίσκω δουλειά, γιατί δεν έχω εργασιακή εμπειρία»;

Θέλετε να αναπτύξετε κοινωνικές δεξιότητες πολύτιμες για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη;

Θέλετε να διερευνήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να ανακαλύψετε με τι θα επιθυμούσατε να ασχοληθείτε επαγγελματικά;

 ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ!

 Δηλώστε συμμετοχή στη διήμερη εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο «Αδράξτε τις σπουδές….reloaded!» στις 6 & 7 Μαρτίου 2014. 

 Θα ενημερωθείτε από φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης εντός και εκτός Ελλάδος, εθελοντικές δράσεις, προγράμματα κινητικότητας και ομάδες νέων (Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, 09:30-19:00, Αίθουσα Συνεδρίων) και θα έχετε τη δυνατότητα να μετέχετε σε χρήσιμα για τη σταδιοδρομία σας σεμινάρια (Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014) όπως:

 

 

 «Κάνε Like στην Κινητικότητα» (11:00 – 14:00 & 16:00 – 19:00)

Ομάδα Φοιτητών Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Κατεύθυνση «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση», Παν. Μακεδονίας

Σύλλογος Φοιτητών Erasmus Παν. Μακεδονίας

«Πόσο έτοιμος/η είσαι για μια εμπειρία κινητικότητας; Ποιες οι διαφορές και οι ομοιότητες στον τρόπο ζωής των ανθρώπων σε άλλες χώρες; Πώς μπορεί να αλλάξει η οπτική σου ταξιδεύοντας στο εξωτερικό; Σε προσκαλούμε να μετέχεις σε ένα συμμετοχικό και αλληλεπιδραστικό σεμινάριο στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις σκέψεις σου, να ακούσεις εμπειρίες ατόμων που μετείχαν σε προγράμματα κινητικότητας και να δεις θετικά μια δική σου εμπειρία κινητικότητας!»

 «Organizing your TEDx event» (14:00 – 16:00)

Μέλη TED  of UoM, Φοιτητές/τριες Παν. Μακεδονίας

«Δική μας πρόκληση είναι να σας εντάξουμε, μέσα σε ένα δίωρο, στο κλίμα και τον πυρήνα ενός ΤΕDx event. Θα μάθετε πώς ξεκινάει ένα ΤΕDx, πώς οργανώνεται και πώς ολοκληρώνεται! Θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα, ώστε να γίνετε εσείς η οργανωτική ομάδα του δικού σας συνεδρίου, και γιατί όχι, να το πραγματοποιήσετε. Θα γνωρίσετε όλες τις πτυχές και τις διαδικασίες που χρειάζεται για να οργανωθεί ένα συνέδριο και ειδικότερα θα εξοικειωθείτε με τους κανονισμούς που διέπουν το ΤΕDx. Σας περιμένουμε!»

 «Y Vote 2014 – The power of Voting» (14:00 – 16:00)

Μέλη AEGEE, Φοιτητές/τριες Παν. Μακεδονίας

 «Θέλετε να μάθετε τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Ε. και κυρίως πώς μπορούν οι Ευρωπαίοι πολίτες να συμμετέχουν στις αποφάσεις της; Ελάτε μαζί μας να απαντήσουμε με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο στο ερώτημα «Y Vote 2014»

 «Παρουσίασέ το!» (16:00-18:00)

Μέλη AIESEC, Φοιτητές Παν. Μακεδονίας

«Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια παρουσίαση μοναδική; Τι πρέπει να προσέχουμε σε μια ομιλία; Πως μπορούμε να παρουσιάσουμε αποτελεσματικά τον εαυτό μας; Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη δύναμη της επιτυχημένης παρουσίασης!»

Τα σεμινάρια είναι περιορισμένου αριθμού ατόμων, καθώς επιδιώκεται η ενεργητική συμμετοχή των ατόμων μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Μπορείτε να συμμετέχετε σε έως 2 σεμινάρια.

 Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τις συνημμένες αιτήσεις (ημερίδα, σεμινάρια).  

  Πληροφορίες: counsel@uom.gr  

Συμμετέχοντες: 
Φοιτητές - Απόφοιτοι Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Κόστος: 
Δωρεάν